Verze pro tisk  .doc  


21.1.PONDĚLÍ

0,25 l Drůbeží vývar s játrovými knedlíčky 25,-

1 ks Telecí tortila se zeleninou a česnekovým dresinkem 119,-

200 g Pomalu pečený vepřový bůček s omáčkou z cibule a hořčice doplněný mačkanými bramborami 109,-

100 g Smažený hermelín s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou 99,-


22.1.ÚTERÝ

0,25 l Frankfurtská polévka s párkem 29,-

150 g Filet z lososa s hráškovým krémem a bramborovou kaší 135,-

250 g Střapačky s uzeným masem, kysaným zelím a smaženou cibulkou 109,-

250 g Sýrové lasagne 109,-





23.1.STŘEDA

0,25 l Pórkový krém s krutony 29,-

1 ks Pooled pork burger (trhané vepřové maso, BBQ omáčka, salátek, červené zelí, rajče, cibule, bulka) s hranolkami 119,-

200 g Pečené kuřecí paličky tandori s hořčičným dresinkem a grilovanou zeleninou 109,-

250 g Gnocchi s dýňovým pyré, rukolou a kozím sýrem 109,-




24.1.ČTVRTEK

0,25 l Kapustová polévka 25,-

150 g Kuřecí prsíčko se špenátovým dipem a americkými bramborami 119,-

150 g Holandský mletý řízek s bramborovou kaší a kyselou okurkou 109,-

250 g Hráškové rizoto s parmezánovým chipsem 109,-

Stálá nabídka od pondělí do pátku

250 g Míchaný zeleninový salát s kuřecími řízečky (100 g) a bylinkovým/česnekovým dresinkem/zakysanou smetanou












25.1.PÁTEK

0,25 l Gulášová polévka 29,-

1 ks Kachní stehno s bramborovými knedlíky a červeným zelím 119,-

250 g Špagety bolognese 109,-

250 g Koprová omáčka s vařenými vejci a vařenými bramborami 99,-







Víkendové menu



Sobota a neděle 19.1.-20.1.


0,25 l Bramborová polévka 39,-


150 g Tradiční svíčková na smetaně s houskovými knedlíky a brusinkovým terčem 169,-

1/4 Pečená kachna s variací knedlíků a červeným zelím 169,-