Verze pro tisk  .doc  


25.3.PONDĚLÍ

0,25 l Drůbeží vývar s játrovou rýží 25,-

150 g Kuřecí prsíčko s houbovou omáčkou a mačkanými bramborami 119,-

150 g Vepřové výpečky s bramborovými knedlíky a zelím 109,-

250 g Dýňové rizoto sypané sýrem 109,-


26.3.ÚTERÝ

0,25 l Hráškový krém s krutony 29,-

150 g Kuřecí prsíčko špikované sušenými rajčaty a baby špenátem se zeleninovým kuskusem 119,-

150 g Hovězí guláš s bramboráčky 119,-

250 g Dauphinejské brambory 109,-





27.3.STŘEDA

0,25 l Hovězí vývar s kapáním 25,-

250 g Chilli con carne s bagetkou 109,-

250 g Šafránové rizoto s kuřecím masem a parmezánovým chipsem 119,-

100 g Smažený sýr s hranolkami a tatarskou omáčkou 109,-




28.3.ČTVRTEK

0,25 l Zelná polévka s klobásou 29,-

150 g Vepřová krkovička na rozmarýnu s gratinovanými bramborami 119,-

150 g Kuřecí prsíčko zabalené ve slanině s hranolkami, česnekovým dresinkem a salátkem 119,-

250 g Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 109,-

Stálá nabídka od pondělí do pátku

250 g Míchaný zeleninový salát s kuřecími řízečky (100 g) a bylinkovým/česnekovým dresinkem/zakysanou smetanou












29.3.PÁTEK

0,25 l Rybí krém se šafránem 29,-

250 g Boloňské lasagne 119,-

150 g Filírovaná vepřová panenka se švestkovou omáčkou a kroketami 119,-

250 g Špagety s rajčatovým pestem, balkánským sýrem a olivami 109,-







Víkendové menu



Sobota a neděle 23.3.-24.3.2019


0,25 l Frankfurtská polévka s párkem 39,-


150 g Tradiční svíčková na smetaně s houskovými knedlíky a brusinkovým terčem 169,-

1/4 Pečená kachna s variací knedlíků a červeným zelím 169,-