Verze pro tisk  .doc  


19.11.PONDĚLÍ

0,25 l Drůbeží vývar s krupicí a vejcem 25,-

150 g Vepřový steak se zelenými fazolkami na slanině a česneku s opečenými bramborami ve slupce 119,-

250 g Gnocchi s kuřecím masem se smetanovou omáčkou a špenátem 109,-

200 g Smažené žampiony s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou 99,-


20.11.ÚTERÝ

0,25 l Hráškový krém 25,-
150 g Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem 109,-
250 g Caesar salát 109,-
100 g Grilovaný hermelín na zeleninovém salátku s brusinkovým dresinkem a toustovým chlebem 109,-





21.11.STŘEDA

0,25 l Bramborová polévka 25,-
200 g Segedínský guláš s houskovými knedlíky 99,-
1 ks Tortila s telecím masem a zeleninou 99,-
250 g Lokše s tvarohem a povidly, sypané mátovým cukrem a perníkem 95,-




22.11.ČTVRTEK

0,25 l Květáková polévka 25,-
150 g Souvlaki s pita chlebem a tzatziki 119,-
250 g Boloňské špagety 109,-
250 g Halušky s brynzou 99,-

Stálá nabídka od pondělí do pátku

250 g Míchaný zeleninový salát s kuřecími řízečky (100 g) a bylinkovým/česnekovým dresinkem/zakysanou smetanou












23.11.PÁTEK

0,25 l Zelná polévka s klobásou 29,-
300 g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a cibulkou 119,-
150 g Kuřecí steak s arašídovou omáčkou a pečenými bramborami 109,-
250 g Listový salát se zeleninou, kozím sýrem, granátovým jablkem a bylinkovou bagetkou 119,-







Víkendové menu



Sobota a neděle 17.11.-18.11.


0,25 l Gulášová polévka 39,-


150 g Tradiční svíčková na smetaně s houskovými knedlíky a brusinkovým terčem 169,-

1/4 Pečená kachna s karlovarskými knedlíky a červeným zelím 169,-

200 g Africký sumeček s bylinkovou omáčkou a mačkanými bramborami 189,-

400 g Pečená hovězí žebra v marinádě s pečivem 229,-